The Mazak Way

 

Hoge kwaliteit - Geavanceerd - Internationaal

Werktuigmachines worden "Moedermachines" genoemd omdat ze in verband worden gebracht met het produceren van bijna elk product om ons heen en zeer belangrijk zijn in het ondersteunen van de basis van de "wereldwijde productie". Onze missie als maker van werktuigmachines is het leven van mensen te verrijken en bij te dragen aan de maatschappij door werktuigmachines met een hoog prestatievermogen te ontwikkelen en te leveren die zeer nauwkeurig werk in een korte tijd kunnen produceren.

De bedrijfsfilosofie van Mazak heeft drie kernelementen: “Hoge kwaliteit”, “Geavanceerd” en “Internationaal” en deze waarden hebben de ontwikkeling van de “wereldwijde productie” ondersteund door werktuigmachines te bieden die voldoen aan de behoeften van de fabrikanten. Wij focussen ons op het ontwikkelen van producten die in korte tijd grote verbeteringen bewerkstelligen in productiviteit. Wij hebben wereldwijd meer dan 83 technologische- en technische centra opgezet om perfecte totale oplossingen en snelle ondersteuning op globaal niveau te leveren.

Wij behoorden tot de eersten die met een buitenlandse productie begonnen als Japanse fabrikant van werktuigmachines. Na het vestigen van Mazak Corporation in de VS, hebben wij onze productiebasis wereldwijd uitgebreid met UK, Singapore ,China en onze eigen Japanse productie. Wij zijn de enige maker van werktuigmachines die een globaal productiesysteem hebben gevestigd. Met deze lokale fabrieken kunnen we een goede service leveren en hebben we sterke banden gemaakt op basis van wederzijds vertrouwen met onze klanten uit heel de wereld.

Wij zullen nieuwe uitdagingen blijven aangaan als de topmaker van werktuigmachines. Het is een eer dat we door het produceren overal en waar dan ook bijdragen aan de rijkdom van de mensen.

Chairman van Yamazaki Mazak Corporation
Tomohisa Yamazaki

Bedrijfsprofiel

Yamazaki Mazak Corporation

Yamazaki Mazak Corporation werd opgericht in 1919 in Nagoya, Japan. Nu heeft het wereldwijd meer dan 8300 werknemers.

Yamazaki Mazak heeft 10 bestaande fabrieken, waarvan 5 in Japan evenals fabricageprocessen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en China. De producten omvatten multi-tasking machines, CNC-draaicentra, verticale en horizontale bewerkingscentra, CNC-lasersnijmachines, flexibele productiesytemen (FMS), CAD/CAM producten en fabrieksbeheersoftware.

Een wereldwijd netwerk van 83 technologische en technische centra geven lokaal een uitgebreide klantenondersteuning. De Europese fabriek in de UK huisvest tevens ook het Europese Hoofdkantoor voor meer dan 600 werknemers en 15 technologische en technische centra.

Het niet aflatend vertrouwen van Yamazaki Mazak in de bouw van nieuwe technologische centra op strategische locaties in Europa om klanten nog meer de nieuwste technologie en innovaties van Mazak te laten zien.