ORBITEC

De ORBITEC biedt de mogelijkheid om gedraaide oppervlakken te maken op onderdelen die moeilijk te draaien of te groot van omvang zijn. De machines verminderen aanzienlijk de insteltijden en verbeteren de verwerkingscapaciteit voor grote, zware en lastige werkstukken zoals bv in de energie-industrie. De ORBITEC machine kan 75% van de klephuizen bewerken in één enkele opspanning en dit met hoge precisie.

Met de gepatenteerde koptechnologie in ORBITEC-machines kan een verscheidenheid aan werkingen uitgevoerd worden, met inbegrip van het omdraaien van flensoppervlaktes, conisch boren van conische openingen en het frezen en eindfrezen met slechts een enekel instelling. De kop van de machine staat toe dat de centreerlijn van het draaien bewogen kan worden om de draaicentreerlijn te plaatsen waar nodig is.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Uniek ontwerp van de tegenpunt
  • Zeer nauwkeurige bewerking van grote componenten
  • Heavy duty geïntegreerde spindelmotor
  • Draaivermogen van grote diameters
  • Optionele 2-palletwisselaar en integratie in het PALLETECH-systeem mogelijk.Hiermee kunnen verschillende Mazak bewerkingscentra gekoppeld worden in één automatische lijn.
  Machine Name

ORBITEC 20

ORBITEC
Contact your local Mazak Representative or visit one of our Technology Centers to identify what Mazak Machining Center best fits your part-processing needs.