Siemens Productgroep

De Siemens Productgroep van Mazak Europe is erop gericht om alle Mazak Siemens gebruikers te ondersteunen en biedt een uitgebreid netwerk aan van interne ondersteuning voor verkoop, machinebouw, applicatie engineering en service.

Klanten kunnen ook een opleiding volgen die SINUMERIK Operate, ShopMill, ShopTurn, Advanced 5-axis en Probing Cycles omvat.

Machine PLC is geschreven en ondersteund vanuit het Verenigd Koninkrijk door een team van full-time Mazak Siemens PLC ingenieurs. De Siemens Productgroep is bovendien nauw afgestemd op Siemens UK en heeft wekelijks ontmoetingen met een toegewijde accountmanager en een applicatie engineer.

Mazak Siemens installaties worden ook in heel Europa door Siemens ondersteund, zodat gebruikers onbeperkte toegang krijgen tot snelle technische ondersteuning, ongeacht hun locatie.

De filosofie van Mazak 'Your Partner for Innovation' wordt ook sterk onderschreven door de Siemens Productgroep. Gepersonaliseerde aanvragen kunnen snel via de afdeling aangepast worden, met nieuwe geïntegreerde opties en op maat gemaakte schermen die gebouwd zijn om eisen van de klant te ondersteunen en om OEM-functionaliteit te verbeteren.

Veiligheid, ondersteuning en nauwkeurigheid, positioneernauwkeurigheid en betrouwbaarheid van machines staan centraal in de focus van de Siemens Productgroep.