Mazak Open House – 26/27/28 november

100 JAAR ERVARING

Ook dit jaar organiseren wij een Open House in onze showroom in Leuven (BE) waar we inspirerende oplossingen voor de toekomst presenteren. Tijdens de afgelopen honderd jaar heeft Yamazaki Mazak talrijke innovaties geïntroduceerd, zoals de eerste dialoogsturing in de verspaningsmarkt en de eerste multi-tasking machine in 1983 inmiddels bezig met de 6e generatie van deze machine. Inmiddels heeft Mazak 10 productielocaties en een wereldwijd netwerk van ruim 83 technische centra en geven lokaal uitgebreide klantondersteuning.

NIEUW IN PROGRAMMEREN

Ontdek in onze 4.0 connectivity-corner een nieuwe revolutie in programmatie; SOLID MAZATROL op de SMOOTH Ai, hiermee verkort u drastisch de programmeertijd! Verder krijgt u inzicht in de voordelen van MT-CONNECT, SMOOTH CAM-RS en Tool ID Artificial Intelligence. Bovendien tonen we u tijdens ons OPEN HOUSE inspirerende oplossingen in samenwerking met onze automatiserings- en gereedschapspartners.

HIER AANMELDEN VOOR 25 NOVEMBER!

dinsdag, 26 november / woensdag, 27 november  / donderdag, 28 november van 14h00 tot 21h00 doorlopend

DEMO'S OP DE VOLGENDE MACHINES

Rechtstreeks vanaf de EMO Hannover op transport gegaan naar onze showroom vindt u bij ons de nieuwe vijf-asser, type CV5-500. Stabiel, nauwkeurig en... zeer scherp geprijsd. Kom een demo bijwonen op de nieuwste versie van de INTEGREX i-serie van Mazak, de INTEGREX i-500.

GEORGANISEERD MET DE VOLGENDE PARTNERS