Automatisering

Mazak is de grootste fabrikant van flexibele productiesystemen met een productiegeschiedenis van meer dan 27 jaar.

Het PALLETECH SYSTEEM is ontworpen met de flexibiliteit die vereist is voor kortere levenscycli van producten, minimale procesinventaris, just-in-time-productie en andere eisen van de productieomgeving van vandaag de dag.

PALLETECH PRODUCTIECEL

We bieden de PALLETECH productiecel (1 niveau) en PALLETECH hoog systeem (2, 3 niveaus) al naar gelang uw productievolume en budget.

Bovendien, wordt het PALLETECH systeem ontworpen voor geschikte systeemuitbreiding na de initiële installatie om eenvoudig te voldoen aan verhoogde productie-eisen in de toekomst.

e-BOT cell

De e-BOT Cel 720 is ontworpen om meer dan 720 uur per maand onbemand een verscheidenheid aan werkstukken te bewerken. Zelfs voor wijzigingen in partijgroottes, zijn de arbeidsvereisten minimaal.

ROBOTISCH LAADKRAANSYSTEEM

Een portaalrobot is een zeer effectief systeem om automatisch materiaal te laden en werkstukken te ontladen voor onbemande werking gedurende lange periodes.

ROBO SMART CEL AUTOMATISERINGSSYTEEM

De ROBO SMART CEL (RSC-2) van Mazak verbetert de productiviteit en flexibiliteit van werktuigmachines waarin u geïnvesteerd hebt.

ROBO SMART CEL (RSC-2) QUICK TURN SMART 200M

Laser FMS

Uitbreidbare productiecel

Flexibele systeemuitbreiding door materiaalopslagen toe te voegen, extra lasermachines en opslagen voor bewerkte werkstukken om te voldoen aan de hogere productievereisten.

SUPER TURBO-X 510 Mk lll G + Uitbreidbare productiecel

Compacte productiecel

10 pallets met het materiaal en bewerkte werkbladen kunnen opgeslagen worden op de planken. Het aantal micro-verbindingen kunnen geminimaliseerd worden omdat het bewerkte werkblad uit de opslag gehaald wordt met de pallet.

Weergegeven met OPTIPLEX 3015 II