Kom ons bezoeken in Hannover, Hal 11/STAND D26 van 25 tot 28 oktober!

 

 

ONTDEK ONZE NIEUWSTE OPLOSSINGEN 

Mazak onthult op de EuroBLECH 2022 twee nieuwe lasermachines voor het snijden van buizen, pijpen en platen met 'Laser Beam Shaping' en 'Fiber' technologie: de FG-400 NEO en de OPTIPLEX 3015 NEO 15 kW.

De Fiber Technology kan aanzienlijke kostenbesparingen en energiebesparingen opleveren (tot 60% in vergelijking met vorige modellen), terwijl het een onovertroffen snijsnelheid en kwaliteit biedt voor zowel dikke als dunne materialen.

De snijkwaliteit wordt bereikt door de vermogensdichtheidsconcentratie van de laserstraal te regelen, terwijl een groot aantal verschillende materialen en diktes kan worden verwerkt door de diameter en de vorm van de straal aan te passen.

FG-400 NEO

  • De FG-400 NEO kan de productie stroomlijnen en de prestaties verbeteren door meerdere processen in één machine uit te voeren, van 3D-snijden tot tappen, boren, afschuinen en vloeiboren indien uitgerust met de optionele tapeenheid.
  • Dankzij de nieuwe 3D-laserkop met A/B-assen en fiberlasertechnologie kunnen complexe vormen en sterk reflecterende materialen worden bewerkt.
  • Het systeem met 4 klauwplaten zorgt voor extra stabiliteit door materiaalvervorming tijdens de bewerking te voorkomen.

 

OPTIPLEX 3015 NEO

  • Dankzij een winnende combinatie van de nieuwe MAZATROL SmoothLx CNC-besturing, de MCT3 snijkop en talrijke aanpassingsmogelijkheden biedt de OPTIPLEX 3015 NEO 15 kW een uitstekende nauwkeurigheid en precisie bij de plaatbewerking. 

  • De Multi-Control Torch 3 en diverse INTELLIGENT FUNCTIES zorgen voor een onvergelijkbare ondersteuning van uitzonderlijk bedieningsgemak en optimale machine-efficiëntie.

  • De grote toegangsdeuren aan de voor- en zijkant verbeteren de toegankelijkheid van het werkgebied en vergemakkelijken het laden en lossen. 

 

Automatisering

Het CST 3015 automatiseringssysteem bestaat uit een enkele toren boven de lasertafel met 8 afzonderlijke laden voor het laden van grondstoffen en het lossen van bewerkte werkstukken. 

 

Interactieve CAD/CAM-ruimte op de stand

Mis de kans niet om onze stand te bezoeken, met onze toepassingstechnici te overleggen over uw productievereisten en de Interactive CAD/CAM speciale zone voor de programmering van 2D- en buislaserbewerkingsmachines te ontdekken.

 

Om u in te schrijven voor dit evenement kunt u terecht op de website van EuroBlech Exhibition: www.euroblech.com/en-gb.html